Untitled 1

Constructii Metalice


Constructii Agrozootehnice metalice

 

 

     Constructiile Agrozootehnice cuprind crescătorii de animale, grajduri şi adăposturi, sere, silozuri, depozite …etc.   Utilizarea halelor  metalice pentru aceste tipuri de constructii aduce multiple  avantaje investitorilor, in primul  rind datorita duratei reduse de realizare , apoi datorita pretului mic (comparativ cu alte tipuri de constructii – cum sunt cele  din beton , zidarie …  etc.) si nu in ultimul rind datorita raportului cost-beneficiu.
     Un avantaj major il reprezinta posibilitatea relocarii (mutarii locatiei cladirii) datorita faptului ca aceste cladiri sunt integral  demontabile, in conditiile in care este necesara schimbarea locatiei.  Acest avantaj poate fi utilizat si in cazul vanzarii cladirii catre un beneficiar din alta zona a tarii, situatie in care investitorul  poate sa-si recupereze aproape integral  banii investiti.

     Solutiile  oferite de EUROPROIECT ESTATE acopera integral aceasta arie de proiecte. Putem realiza si furniza atit solutii pentru hale izolate cit si complexuri de hale, cu suprafete cuprinse intre 1.000mp si 20.000mp.
     Inchiderile laterale si acoperisul  pot fi realizate din elemente metalice simple  (tabla  cutata -  cu o buna rezistenta in timp atit la actiuni mecanice cit si la conditiile atmosferice) sau elemente termoizolante (panouri metalice sandwich).
     Experienta de peste 25 de ani a colectivului nostru de ingineri si arhitecti ne asigura o carte de vizita ce poate fi luata ca garant a promptitudinii, seriozitatii si calitatii proiectelor realizate.


Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

Contactati-ne chiar ACUM pentru solutia de care aveti nevoie !

 Inapoi