Untitled 1

Constructii Metalice


Vile si Case de vacanta metalice

 

 

     Casele cu structura metalica au aparut in Romania foarte de curand, abia in anul 2005, dar sistemul  este destul de utilizat in alte tari din Europa si din intreaga lume.
     Desi  initial sistemul a fost intampinat in Romania cu reticenta, dupa ce unele  companii straine au inceput sa construiasca astfel de case, romanii au inceput sa vada ca aceste case nu difera de cele construite cu materiale conventionale si in plus prezinta avantaje constructive si de pret.


     Desi numarul  acestor case inca nu este foarte mare (comparativ cu casele realizate in sistem clasic - beton sau zidarie),  dinamica acestui sistem  in Europa si pe plan mondial  este pozitiva, existind cresteri procentuale importante.
      Sistemul constructiv al caselor cu structura de rezistenta metalica,  inlocuieste structurile clasice cu pereti din zidarie sau in cadre (stilpi si grinzi) si se bazeaza pe structuri usoare din otel .
Aceste structuri sunt similare cu cele din lemn, dar sunt mai usoare (cu aprox. 60%) fata de constructiile clasice din beton sau zidarie, sunt mai rezistente, nu "lucreaza" in timp, nu necesita ignifugare, se monteaza mult mai usor (nu necesita echipamente grele de ridicat sau transport) si sunt rezistente la cutremure si vanturi puternice.
     Casele si Vilele cu structura de rezistenta metalica pot fi utilizate in zone cu panze freatice de suprafata, terenuri neasezate sau nisipoase, loturi stancoase sau aflate in zone inundabile (constructii pe piloni).
     De exemplu, o casa cu o suprafata de 150 mp cantareste doar 15 t, in comparatie cu una conventionala care, la aceeasi arie, are o greutate de 20 de ori mai mare, adica 300 t. Acest lucru inseamna si o economie de minim 50% la betonul folosit pentru fundatii.
     Costul de executie al structurilor metalice pentru case cu structura metalica este mai mic decit pentru constructiile  din beton sau caramida (pret pe  metru patrat),  depinzind de dimensiunile si complexitatea imobilului. Constructiile pot fi executate baza proiectului de arhitectura si pot fi livrate pe palet direct la sediul  clientului,  putind fi montate intr-un timp  relativ scurt  de o echipa de citeva persoane calificate indrumate corespunzator de un maistru/tehnician.
     Costurile de finisare depind foarte mult de pretul materialelor si al manoperei  si depind de numarul peretilor interiori, al ferestrelor, al usilor etc.
     Structurile metalice sunt izolate termic si fonic si au o bariera de rupere termica intre exterior si interior. De aceea nu sunt ‚Äěreci ", ci asigura un confort termic excelent !

Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

Contactati-ne chiar ACUM pentru solutia de care aveti nevoie !

 Inapoi