Untitled 1

Constructii Metalice


Hale Metalice Parter

 

 

     Halele metalice simple, precum halele metalice parter fac parte din piata constructiilor si profilelor metalice. Fie ca au destinatie de cladiri metalice sau spatii  logistice, aceste constructii au o pondere importanta din valoarea pietei constructiilor noi si a renovarilor de cladiri non-rezidentiale. Datorita multiplelor avantaje (prezentate in diferite sectiuni ale acestui site) halele metalice parter cunosc o crestere anuala  de peste 40%,  potrivit unor surse din domeniul constructiilor.

     EUROPROIECT ESTATE vine in intimpinarea tuturor celor ce doresc sa-si dezvolte afacerea prin investitii  intr-o constructie cu structura metalica,  datorita multiplelor  avantaje ale asestor structuri:  cost redus, timp  scurt de realizare, intrarea rapida in exploatare  (posibilitatea recuperarii rapide a investitiei),  posibilitatea de demontare si mutare intr-o alta locatie (sau chiar comercializare) dupa  o perioada  de exploatare ...etc.
     Otelul este un material solid si reciclabil. Acest material „confera linii drepte peretilor, nu se degradeaza si este mai sigur in caz de incendii, cutremur sau furtuni puternice“. In plus, constructiile finale se construiesc mai repede si ajung sa coste mai putin.
     Halele  metalice parter pot avea diverse destinatii (prezentate in sectiunea Destinatii din acest site) fiecare dintre acestea avind sisteme  constructive specifice. Din acest considerent pretul halelor difera de la un proiect la altul, fiind dificil de estimat exact in faza  de initiere a proiectului ( vezi Preturi Hale  )
     Halele  metalice parter pot avea una  sau mai multe  deschideri in sectiunea transversala si mai multe travei pe lungime,  asigurind suprafete adapostite de la citeva sute pana la citeva mii de metri patrati.
     Anvelopa acestui tip  de hale (formata din invelitoare si inchiderile  laterale, inclusiv cele  de fronton) se poate face din panouri metalice termoizolante sau tabla simpla , functie de functional. Tipurile  de  panouri, grosimea acestora,  modalitatea de prindere sunt specifice de la o hala  la alta,  functie de  cerintele  clientului.

Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

Contactati-ne chiar ACUM pentru solutia de care aveti nevoie !

 Inapoi