Untitled 1

Destinatii


Magazine si Spatii de Vanzare

 

 

 

     Cu EUROPROIECT ESTATE  aveti certitudinea colaborarii cu o firma specializata in constructii metalice, dotata cu programe de calcul  automat de ultima generatie unde sunt dimensionate structurile metalice ale acestor hale.  Alegerea culorilor si elementelor arhitectonice, cu posibilitati de combinare estetica, va ofera posibilitatea de a va individualiza cladirea asigurind un vad comercial marit. Estetica si arhitectura se îmbina perfect cu utilitatea practica a cladirilor.
     
    Dealerii EUROPROIECT ESTATE  pot oferi executarea cladirii la cheie. În cazul acesta, pe lânga lucrarile de livrare si montaj , serviciile mai cuprind si elaborarea documentatiilor necesare, executarea fundatiilor, lucrari de montaj, instalatii exterioare si în plus, daca e cazul, amenajari interioare.
     Acolo unde timpul este un element important al succesului afacerii, specialistii si colaboratorii nostri  formeaza o echipa care asigura sprijin total clientilor pentru atingerea obiectivelor cheie.
     Deoarece diversitatea proiectelor de hale  metalice pentru spatii comerciale difera foarte mult, specificitatea acestora fiind data de cerintele impuse de identitatea companiei, este foarte dificil sa se asigure proiecte tip in acest sector. Customizarea solutiilor se face conform cerintelor fiecari client in parte datorita profesionalismului si experientei de care dau dovada inginerii si specialistii nostri.


Contactati-ne chiar ACUM !Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

Contactati-ne chiar ACUM pentru solutia de care aveti nevoie !


 Inapoi