Untitled 1

Destinatii


Depozite

 

 

      Un argument important este dat de faptul ca, adoptarea unei solutii de hale metalice va ofera si un bun raport calitate-pret.  EUROPROIECT  ESTATE are experienta in proiectarea si constructia de hale metalice industriale, ce pot fi utilizate ca depozite sau Centre Logistice, pentru diferite tipuri de materiale si echipamente sau pentru diferite tipuri de deseuri. Putem asigura consultanta pentru buna desfasurare a intregului proiect asa cum am prezentat in celelalte sectiuni ale  siteului.
     Parmetrii tehnici pentru proiectarea depozitelor  si Centrelor Logistice sunt solicitati de catre fiecare investitor, halele realizandu-se la standarde europene. Sunt folosite materiale de construcţie şi finisaje moderne cu respectarea actelor normative si a legislatiei romane in domeniu.
     Materialele de construcţie sunt durabile, finisajele exterioare adecvate, culorile pot fi alese în concordanţă cu cerintele  Dvs., iar faţadele şi amplasarea golurilor (usi  si ferestre) vor respecta fluxul tehnologic sau functionalul  propus.

 
 

Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

 Contactati-ne chiar ACUM pentru a primi cea mai buna oferta.

 Inapoi