Untitled 1

Destinatii


Spatii de productie

 

 

   
  EUROPROIECT ESTATE vine in intimpinarea cerintelor clientilor de a realiza intr-un timp optim noi capacitati de productie, dezvoltarea unor capacitati existente sau relocarea celor existente. Cererea pentru astfel de proiecte creste în continuare, în special la proiecte de productie, si este de asteptat sa depaseasca dinamica cererii de spatii comerciale. Pentru 2008 se estimeaza o crestere fata de anul precedent, numarul proiectelor din piata fiind mai mare decât în 2007.  Dimensiunea medie în ceea ce priveste halele de productie  solicitate este de 1.000 - 3.000 de metri patrati.


      EUROPROIECT ESTATE intentioneaza sa profite, la rândul sau, de dezvoltarea segmentului industrial, prin asigurarea de servicii prompte si de inalta calitate. Deoarece piata halelor industriale este foarte mare, intentionam sa oferim clientilor nostri o gama cit mai larga de servicii de calitate prin care sa reusim sa ne pozitionam pe un loc in fruntea clasamentului.
      Dimensiunile halelor pe care EUROPROIECT ESTATE  le realizeaza variaza de la 500-1.000 de metri patrati pâna la 12.000-150.000 de metri patrati în functie de destinatie.


Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

 Contactati-ne chiar ACUM pentru a primi cea mai buna oferta.

 Inapoi