Untitled 1

Destinatii


Cladiri de Birouri

 

 

    
      Desi sumele alocate pentru cladirile de birouri sunt insemnate  (de ordinul  zecilor de milioane de euro) iar solutiile  bazate pe structuri de rezistenta din metal sunt cele  mai uzitate, datorita in primul rind a timpului  redus de realizare dar si al raportului cost/beneficiu acestea isi ating destul de repede pragul  de rentabilitate.
     Pozitionate  de cele  mai multe ori in zonele ultra centrale ale oraselor, aceste Business-Centre isi ating rentabilitatea de cele  mai multe ori datorita regimului de inaltime (peste P + 7 nivele),  avind suprafete de citeva zeci de mii de  metri patrati pe  o  "amprenta" la sol de zece ori mai mica.
     Situaţia specială a segmentului clădirilor de birouri se datorează faptului că, de cele mai multe ori, creste odată cu clienţii săi, firmele chiriase.
     Desi stocul modern de spaţii de birouri din Bucuresti a depăsit pragul psihologic de un milion de metri pătraţi de birouri clasa A si B cererea de astfel de spatii are inca un trend pozitiv.

     În ultimele sase luni, chiriile pentru spaţiile de birouri de calitate superioară au urmat un trend ascendent, atingând valori de 20-22/mp/ lună în zonele de centru-nord, în timp ce în zona centrală de afaceri sunt de 25/mp/lună, uneori chiar mai mari pentru anumite imobile sau părţi de imobile din cadrul unor proiecte.
     Sistemul structural din cadre multietajate este folosit in prezent pe scara larga la realizarea clădirilor de birouri,  este economic si poate fi uşor configurat pentru a îndeplini o varietate de cerinţe funcţionale si arhitecturale. Deoarece aceste structuri au o comportare buna la acţiunea cutremurelor puternice constituite un argument in favoarea utilizării acestor sisteme structurale. Comportarea  buna a acestor tipuri de structuri la actiunea seismelor, face ca abordarea tehnica sa fie complexa, necesitind ingineri structuristi cu experienta indelungata si programe de calcul  complexe.
     Solutiile  tehnice pentru structurile de rezistenta la astfel de proiecte complexe sunt diverse, depind de designul  realizat de arhitecti si de cerintele  clientului. EUROPROIECT ESTATE poate asigura proiectarea unor astfel de cladiri, datorita colectivului de ingineri structuristi experimentati cit si dotarilor cu programe de calcul ingineresti performante.
    
Alegand EUROPROIECT ESTATE alegeti un partener de succes  !

 Contactati-ne chiar ACUM pentru a primi cea mai buna oferta.

 Inapoi