Untitled 1

Info


Companie

 

 

 
    

    
     EUROPROIECT ESTATE asigura clientilor sai un pachet complet de servicii bazat pe solutii pentru structuri metalice, destinat halelor industriale pentru diverse destinatii. Pachetul include solutii de proiectare rapida, productie si constructii-montaj, proiectarea si executia fundatiilor,a structurii metalice si produse pentru inchideri orizontale (acoperisuri) si verticale (pereti de inchidere si de compartimentare) .Tipurile de hale  metalice  EURO-Line Quality  Steel  Buildings vor putea avea termene  de finalizare reduse, in comparatie cu solutiile clasice. Dezvoltam solutii inovatoare, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri si care, in combinatie cu serviciile asigurate sa permita un raspuns rapid si eficient la necesitatile clientilor, indiferent din sectorul din care provin acestia (retail, warehousing, manufacturing, small & medium business …etc.).
    
     Reducerea timpului de realizare a constructiilor reprezinta un aspect  extrem de important pentru clientul final (end-user), care va putea utiliza obiectivul construit mult mai repede, iar prin inceperea exploatarii obiectivului sa realizeze mai rapid recuperarea investitiei (ROI – Return of Investiment). Chiar si in cazul solutiilor bazate pe structuri metalice (care asigura de regula termene de executie mult mai reduse decit solutiile bazate pe beton atmat, datorita eliminarii proceselor umede) datorita modului in care EUROPROIECT ESTATE abordeaza proiectele, bazat pe  metodologii  de Project Management (proiectarea si planificarea tuturor activitatilor si proceselor din cadrul  proiectului, utilizarea tehnicilor de fast-tracking …etc.) se asigura reducerea duratelor, a costurilor si a riscurilor operationale, prin compatibilitatea perfecta a tuturor componentelor utilizate dar si prin analiza solutiilor tehnice oferite de catre specialisti cu experienta indelungata.

      Solutiile oferite de EUROPROIECT ESTATE  ofera numeroase avantaje din punct de vedere tehnic si logistic. Analiza structurala a constructiilor (prin utilizarea de aplicatii de ultima generatie, care asigura modelarea fidela  a structurilor si analiza modala pe baza de accelerograme) reduce considerabil  timpul de proiectare, astfel incit clientul sa poata avea  rapid solutiile tehnice. Pe de alta parte utilizarea  metodologiei de  Project Management asigura controlul  intregului proiect, informind clientul despre evolutia pas-cu-pas a proiectului. Clientii vor putea afla inca din stadiul de initiere a proiectului cum va arata lucrarea, care sunt costurile   si care este termenul de livrare.

      Planificarea eficienta a structurii se face impreuna cu clientul (reducind foarte mult etapa de definire a cerintelor  clientului). Astfel, putem oferi rapid o oferta detaliata. Mai mult, structurile metalice prefabricate integrate, permit o ridicare rapida a constructiei prin reducerea la maxim a activitatilor on-site.
     EUROPROIECT ESTATE asigura pentru clienti solutii care maresc viteza procesului de constructie pe santier si  reduc riscul din procesul de proiectare si executie si asigura monitorizarea si controlul  proiectului pe toata durata ciclului de viata a  proiectului. Factorii principali de succes sunt intelegerea nevoilor clientului si o gama extinsa de produse si servicii customizate. Solutiile noastre, avind un nivel cat mai avansat de prefabricare sporesc viteza procesului de constructie de pe santier eliminind timpul afectat lucrarilor on-site. In cazul furnizarii de servicii complete, este pusa in evidenta importanta proiectarii si a cunostintelor privind managementul proiectului, asigurind clientului importante economii (bani si timp) la care se adauga controlul  pas cu pas al proiectului.

 Inapoi