Untitled 1

Servicii


Proiectare Constructii Metalice

 

 

     
     Documentatia tehnica a  structurii de rezistenta a cladirilor (planuri, detalii, memorii tehnice …etc.) este realizata de un colectiv de ingineri cu experienta de peste 25 de ani in calculul  si analiza structurilor de rezistenta, care utilizeaza un pachet software integrat de ultima generatie, care asigura analiza structurala pe baza elementului  finit.
    
     Dupa  modelare, se face analiza structurii de rezistenta a cladirii in conditiile in care aceasta ar fi afectata de actiunea incarcarilor proprii , incarcarilor utile , a  seismului ...etc. Dupa mai multe iteratii se redimensioneaza toate elementele  structurii de rezistenta a constructiei astfel incit sa asigure siguranta impusa de normativele romanesti si de cerintele  clientului. Colectivul de ingineri EUROPROIECT ESTATE asigura aceste servicii cu profesionalism, acordind atentie fiecarui client.

     Sectiunile elementelor structurii de rezistenta sunt stabilite pe baza incarcarilor statice si dinamice, la care structura va fi solicitata. Modalitatea ce calcul este impusa de catre normativele in vigoare. Solicitarile ce pot apare se pot datora unor factori externi (zapada, vant, seism), de catre  structura pe care doriti sa o construiti , respectiv incarcari date de greutatea proprie a  elementelor si de incarcarile utile (greutate proprie, incarcari pe plansee etc.) si de catre eventuale incarcari specifice cerute de fluxul tehnologic (poduri rulante, suporti rafturi etc.).
     Structura principalã de rezistenta este optimizata încã din faza de proiectare avind in vedere utilizarea sistemelor de învelitori pentru acoperisuri si sistemelor de fatade pentru placarea peretilor, functie de optiunile fiecarui client. Structura secundara (panele de acoperis si riglele de fatadã) este realizata din profile metalice usoare, laminate. Grinzile de acoperis ale structurii principale de rezistenta sunt realizate din Europrofile sau din table sudate cu sectiunea în formã de I. Stâlpii structurii principale sunt realizati tot din Europrofile. Structura secundarã a acoperisului (panele) este realizatã din profile laminate, în functie de travee.

     Dupa  analiza structurala si calculul  elementelor  de rezistenta se realizeaza documentatia desenata care cuprinde :

Planuri de ansamblu :
•    Vederi isometrice ale structurilor si  adnotarea desenelor 2D (elevaţiile, planurile de ancoraj sau planurile de montaj) care sunt apoi automat completate cu adnotaţii şi cote.
•    Vederi suplimentare pentru situaţii specifice cum sunt detaliiile de ancoraj a stâlpilor în fundaţii, detalii de prindere a stâlpilor pe placa de bază …etc.

  Desene de execuţie :

•    Realizarea desenelor de uzinare pentru fiecare ansamblu sau reper

•    Realizarea tuturor desenelor pentru fiecare structură ;
•    Cotarea şi marcarea tuturor pieselor si subansamblurilor ;
•    Realizarea secţiunilor necesare pentru ansamble.

     Documentatia tehnica  contine centralizarea tuturor documentelor produse (planuri, liste de materiale, etc.).  asigurind atit clientului cit si constructorului sau sectiei de uzinaj gestionarea şi verificarea desenelor si a vederilor de detalii .

    

 

 

 


Calitatea proiectelor realizate de inginerii nostri
asigura satisfactie deplina clientilor si eficienta sporita constructorilor !


Contactati chiar acum EUROPROIECT ESTATE  pentru oferta  ! ( Click AICI  )

 Inapoi