Untitled 1

Destinatii


 

Magazine si Spatii de Vanzare

 

 
    Expansiunea retelelor de retail  in Romania a  dus la o explozie a cererii de Shopping-Centre, cu suprafete din ce in ce mai mari.
     Din experienta ultimilor ani, desi cererea de spatii industriale a fost la un nivel maxim, cererea de spatii comerciale a fost foarte mare, în special din partea retelelor de hipermarketuri dar si spatii pentru show-room-uri,  galerii comerciale sau shopping-centre.
     EUROPROIECT ESTATE intentioneaza sa profite, de dezvoltarea segmentului retail, prin asigurarea de servicii prompte si de inalta calitate

 


 

Depozite

 

    

     Halele metalice sunt solutii moderne pentru spatii de depozitare si industriale. Dezvoltarea tot mai accentuata a activitatii de constructii pentru spatii de depozitare, a impus utilizarea in  aceste investitii a solutiei de hale metalice - structura de rezistenta plus pereti si acoperis din elemente cu structura metalica (panouri termoizolante).Halele metalice confera posibilitatea modularii usoare a spatiilor solicitate, executia rapida, siguranta in exploatare, estetica exterioara deosebita prin utilizarea finisajelor de diferite culori dar si formelor date de arhitecti.

 


 

Spatii de productie

 

     Dezvoltarea continua a industriei constructiilor, a sectorului imobiliar si investitiile în toate sectoarele economice sunt premise pentru o dezvoltare proportionala a pietei halelor industriale. Fie ca vorbim de investitii noi sau de relocarea fabricilor la periferia oraselor - potrivit noului „trend“ în vederea obtinerii de terenuri pentru constructia de spatii rezidentiale sau comerciale -, un lucru este cert: ritmul constructiei de hale industriale este sustinut, lucru confirmat si de companiile producatoare de materiale de constructii specifice si de constructori.

 


 

Cladiri de Birouri

 

  
  
     Segmentul Office Buildings se delimitează tot mai mult de piaţa imobiliară in primul rind datorita   expansiunii rapide catre Est a numeroase corporatii  multinationale. Aproape inexistenta pana in 1989,  piata de constructii pentru birouri a avut o crestere insemnata, in special in Bucuresti si orasele mari, datorita cererii insemnate venite din partea companiilor straine multinationale.
     Proiectarea şi construcţia unei clădiri de birouri cu structura metalica reprezinta  varianta optima.

 


 

Constructii Rezidentiale

 


    Piata constructiilor rezidentiale cu structura metalica din Romania va avea o evolutie spectaculoasa in urmatorii ani, deoaece sistemul caselor si vilelor cu structura de rezistenta din metal a fost introdus in Romania abia prin anul 2005, deci este inca destul de putin cunoscut, si ca orice sistem nou mai putin acceptat.
Dar este de ajuns sa ne uitam la evolutia constructiilor din S.U.A., Australia si Marea Britanie tari in care sistemul a fost introdus in 1960 si acum 85-90% dintre constructiile executate anual sunt pe structuri metalice usoare.

 


 

Depozite pentru DESEURI

 

     Vasta problematică a protectiei mediului în contextul dezvoltării durabile se concentreză pe combaterea fenomenelor de poluare inerente unor activităti umane. Adaptarea si aplicarea cerintelor de mediu pentru integrarea în Uniunea Europeană, realizarea unor proiecte pentru diminuarea si valorificarea deseurilor, ecologizarea, promovarea tehnologiilor curate si transformarea asezărilor umane în localităti durabile presupune si constructia de hale de preluare, sortare si procesare a deseurilor.EUROPROIECT ESTATE asigura solutii optime pentru aceste necesitati.

 


Pagina :


  1  


Inapoi