Untitled 1

Servicii


 

Proiectare Constructii Metalice

 

     Serviciile din aceasta categorie se adreseaza investitorilor, antreprenorilor, firmelor de proiectare si birourilor de arhitectura, firmelor specializate de constructii si producatorilor de structuri metalice (uzinaj) care vor sa realizeze proiecte de succes. 
     EUROPROIECT ESTATE
asigura proiectarea structurii de rezistenta a cladirilor metalice  utilizind un pachet integrat de programe de Calcul structuri+CAD,  pentru analiza structurala (calculul structurii de rezistenta),  pe baza elementului finit (cu toate normativele romanesti implementate la zi).
     Programele de modelare geometrică şi desenare dedicate construcţiilor metalice, funcţionează direct pe platforma AutoCAD® asigurind astfel posibilitatea conlucrarii facile intre toate partile  implicate in proiect :  arhitecti,  ingineri structuristi, instalatori, uzinaj , constructori …etc .
     Platforma CAD folosita automatizează procesul de desenare (detaliere, diferite rapoarte, planuri de montaj, diverse extrase de materiale / laminate), precum şi crearea fişierelor cu Extrase de Laminate si Listele de Materiale.

 


 

Uzinare Confectii Metalice

 

     

     Piesele componente ale structurii de  rezistenta a cladirii (proiectul DE) , sunt uzinate/executate in fabricile si atelierele partenerilor nostri.      
     Prefabricarea se realizeaza conform standardelor de calitate romanesti.
Avind experienta indelungata in domeniul  constructiilor, EUROPROIECT ESTATE asigura documentatii tehnice de foarte buna calitate , pe baza carora se uzineaza toate elementele  constructiilor  metalice, in sectii specializate. Clientii pot benefica astfel de servicii complete de proiectare, uzinare si montare.
 

 


 

Executie Hale - Constructie - Montaj

 

     Cladirile metalice realizate de EUROPROIECT ESTATE reprezintă o soluţie foarte eficientă pentru construcţia de spaţii de depozitare, producţie, comerciale, show-roomuri, birouri, sau săli de sport … etc. Executia  acestor constructii necesita implicarea mai multor factori (companii de constructii, experti, furnizori, institutii ale statului, institutii financiare, furnizori de utilitati …etc.) ce necesita o buna cunoastere  a ciclului de viata a  acestor tipuri de proiecte. Pentru parcurgerea cu succes a tuturor pasilor din faza de executie a halelor metalice, va recomandam sa apelati la  sprijinul unui consultant sau la un Project Manager  specialitatea Constructii Civile si Industriale, care este familiarizat cu aceste tipuri de proiecte.

 


 

Management de Proiect

 

  

      Managementul de Proiect este o stiinta care se bazeaza pe procese repetabile si tehnici testate pentru a obtine succesul unui proiect.  Este si o arta pentru ca se bazeaza pe conducerea si relationarea cu oamenii. Procesele si tehnicile managementului de proiect sunt utilizate in coordonarea resurselor (materiale, umane , financiare, de timp …  etc.) in vederea obtinerii rezultatelor asteptate.

     Utilizarea tehnicilor de Project Management de catre Project Manageri specialitatea constructii pot asigura succesul proiectelor de constructii datorita controlului asupra activitatilor din cadrul  fiecarui proiect si a proceselor din cadrul fiecarei activitati.

 


 

Consultanta privind modelarea si analiza structurala

 

    Serviciile din aceasta categorie se adreseaza investitorilor, antreprenorilor, firmelor de proiectare si birourilor de arhitectura, firmelor specializate de constructii si producatorilor de structuri metalice (uzinaj) .
    Avind o exterienta de peste 25 de ani in analiza si proiectarea structurilor de rezistenta a cladirilor, colectivul de ingineri ai EUROPROIECT ESTATE asigura servicii de inalta calitate clientilor sai. Utilizind un pachet integrat de programe CAD pentru proiectare si analiza structurala a constructiilor metalice pe baza elementului finit (si toate normativele romanesti implementate la zi ) , colectivul de ingineri de la EUROPROIECT ESTATE asigura importante avantaje si beneficii clientilor sai. Oferim astfel  o viziune de ansamblu a structurii, de la planurile generale (de ansamblu) pana la  planurile de detaliu.  Pentru clienti aceasta asigura multiple  avantaje si beneficii ....

 


 

Consultanta Finantare Credit-Leasing Constructii

 

 

     Finantarea proiectelor de constructii poate implica utilizarea unor credite bancare sau finantari din diverse surse de finantare (fonduri structurale, fonduri de la companii de Venture Capital, credite de la banci sau fonduri de la grupuri financiare). Deoarece cazurile in care interventia specialistilor in finantare a fost cruciala  pentru demararea si finalizarea unui proiect, EUROPROIECT ESTATE pune la dispozitia  celor interesati servicii de consultanta privind finantarea proiectelor  ...

 


Pagina :


  1  


Inapoi