Hale, Constructii, Hale industriale, Hale metalice, Constructii hale, Constructii metalice

Constructii metalice

 

 

     EUROPROIECT ESTATE asigura clientilor sai un pachet complet de servicii bazat pe solutii pentru structuri metalice, destinat halelor industriale pentru diverse destinatii. Pachetul include solutii de proiectare rapida, productie si constructii-montaj, proiectarea si executia fundatiilor,a structurii metalice si produse pentru inchideri orizontale (acoperisuri) si verticale (pereti de inchidere si de compartimentare) .Tipurile de hale  metalice  EURO-Line Quality  Steel  Buildings vor putea avea termene  de finalizare reduse, in comparatie cu solutiile clasice.

 Tipuri Hale

Tipuri Hale

 • Hale metalice tip EURO-Line HELIXX

  Aceste constructii usoare, estetice si elegante, pot fi utilizate multifunctional, au structura de rezistenta metalica, accesorii metalice si inchideri functie de destinatie, din panouri metalice termoizolate sau simple.
  Rezultatul este un spatiu larg, protejat la intemperii.

 • Hale metalice tip EURO-Line ZETTA

  Halele metalice EURO-Line ZETTA sunt constructii usoare, estetice si elegante, pot fi utilizate multifunctional (vezi sectiunea Destinatii), au structura de rezistenta metalica , accesorii metalice si inchideri (acoperis si lateral) functie de destinatie din panouri metalice termoizolate.
  Rezultatul este un spatiu larg, protejat la intemperii.

 • Hale metalice tip EURO-Line GRAFFIAS

  Halele metalice EURO-Line GRAFFIAS sunt estetice si elegante, putind fi utilizate multifunctional (vezi sectiunea Destinatii), au structura de rezistenta metalica , accesorii metalice si inchideri (acoperis si inchideri laterale) functie de destinatie din panouri metalice termoizolate.
  Rezultatul este un spatiu estetic larg, generos, protejat la intemperii.

Oferta Hale

 
EUROPROIECT ESTATE se adreseaza clientilor interesati de realizarea investitiilor in domeniul industrial, alimentar, administrativ si comercial. Specificul activitatii prezentate in aceasta sectiune il reprezinta constructiile cu structura metalica, compania dispunand de experienta in domeniul constructiilor de peste 25 de ani.

Galerie imagini

 

Left direction
Hala in constructie
Hala in constructie
Hala metalica spate
Hala metalica spate
Interior hala
Interior hala
Toolmen 1
Toolmen 1
Hala ATH 1
Hala ATH 1
detaliu structura
detaliu structura
Hala ATH 4
Hala ATH 4
detaliu structural 2
detaliu structural 2
Hala ATH 5
Hala ATH 5
Hala etaj 2
Hala etaj 2
Right direction

 

 


Stiri si evenimente

 

PREVENIREA SITUATIILOR DE CRIZA IN COMPANIILE DE CONSTRUCTII

     Iminenta ciocnire frontala cu Criza Financiara ne face sa ne intrebam mai mult “Ce trebuie sa facem?” decit “Cum va fi Criza?”. Fiind vorba despre o schimbare majora in mediul STEEP (PESTL), si afectind “Mediul Inconjurator Indepartat” format din factorii Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici, Politici si Legislativi, necesita O REACTIE din partea managementului tuturor companiilor.
     In acest articol ma voi referi in special la companiile din industria constructiilor civile si industriale.
    
     Deoarece fenomenul de criza a inceput in plan Economic (criza financiara) , afectind ulterior planul Sociologic (prin impactul asupra locurilor de munca, reducerea volumului de credite ... etc. ) , conducind la schimbari in plan politic si legislativ, pentru a limita efectul crizei, (toti acesti factori interconditionandu-se), voi  face o analiza separata pentru fiecare arie de , dar voi incerca sa punctez   legaturile cu ceilalti factori.

 


 

Dinamica sectorului constructii in ultimii ani

      In Romania – in intervalul 2003-2007 – piata constructiilor noi si a renovarilor de cladiri non rezidentiale a inregistrat o crestere medie anuala de aprox. 37%, de la 2 miliarde EUR in 2003 la 6,9 miliarde EUR in 2007. Cladirile industriale si spatiile logistice reprezinta aproximativ 12% din valoarea acestei piete, fiind unul dintre segmentele cu cea mai mare crestere medie anuala, de peste 40%.
     In 2008, in baza datelor preliminare din prima jumatate a anului, piata constructiilor si a profilelor metalice ar putea atinge valoarea de 1,3 miliarde EUR si continua sa aiba un trend ascendent, datorita pe de o parte cererii masive de constructii metalice iar pe de alta parte a extinderii ofertei de astfel de servicii.
     Planificarea rapida a proiectarii si a procesului de constructie permite un management foarte eficient al timpului clientilor care doresc sa inceapa sau sa-si dezvolte capacitatile de productie, depozite, spatii de vanzare ...  etc.  Acest aspect este extrem de important pentru consumatorul final, care va putea utiliza obiectivul construit mult mai repede.

 


 

Efecte ale Crizei Economice

    

      Actuala criză din piaţa imobiliară şi financiară schimba deja ceva în modul de activitate al companiilor din domeniul construcţiilor, schimbari  legate de elaborarea unor strategii mai bune de management al costurilor, specializarea angajaţilor în Project Management, achiziţionarea unor metodologii ... etc. care sa asigure controlabilitatea proiectelor dar si controlul  pas-cu-pas al operatiunilor. Din punct de vedere al analizei Cost-Beneficiu , ROI ( Return-of-Investiments), utilizarea normelor IFRS in structurarea rapoartelor financiare a proiectelor,  a  normelor FIDIC privind inter-relationarea entitate achizitoare ,  contractor general, subcontractori problematica este convergenta.